rEadEr :)

Thursday, November 22, 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

Assalamualikum...

Again,, i am joining a contest! yey! Moga kali ni menang :)
Contest yang cool ni telah dianjurkan oleh Salwa Ismail dan tentunya blogger pempuan yang pakai tudung je bole join...hehehhe (sebab rasa ada chan nak menang tu yang join :P )


Hadia-hadiah yang ditawarkan memag lah sangat ohsem! cekidout~


1st prize
2nd prize
3rd prize
12 saguhati (Random.org)


Dan syarat cara nak join contest ni pun sangatlah simple! 


  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan 
  3. Sila like, follow dan subscribe sponser hadiah


Dengan itu,, saya ingin mempertarukan gambar-gambar ini! (semoga berjaya buat diri..hehe)

bertudung bawal plain + baju kurung :)

stripe shawl + kebaya

shawl satin + baju kurung kerawang
bawal 3 tone + jubah

#gamba semua bajet ayu je kan?hahhaha eh, sy memang ayu apa..hehehe harap sanagan saya dan adik Ekyn Yaacob boleh menang juga :) twitter - @ann_yaacob

7 comments:

  1. Cantik akak ! :) good luck eh ? from same contest, komen2 lah ~

    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  2. cantek dear ! gud luck yer :) from same contest ^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  3. Hai ! Good Luck to you dear :)

    http://maisyahh25.blogspot.com/2012/11/tips-penjagaan-rambut.html

    ReplyDelete