rEadEr :)

Wednesday, September 9, 2015

Orchid Bakery by Nurul Haninah Abd Halim

Assalamualaikum..

This week I survey pasal hantaran dah.. so untuk kek adalah paling CHOP dulu nak pilih sebab sangat mahukan yang dari Orchid Bakery punya. Masa bufday hari tu dah request kat en Tunang dengan harapan dia akan make a surprise for me-- even I know he won't do itbut still I put little hope he will.hahaha and then....he's NOT buy it! ok bai.

So sekarang sesi balas dendam lepas gian kalah matganja nak kan kek Kak Nani yang sexy menggoda ni.. Member dah beli dan she's talk good about this and lagi lah I tegedik gedik nak makan kek ni..hahaha tak caya? Scroll bawah slow slow lepas to zoom in. Janji jangan nages!













Untuk apa-apa event pon In syaa Allah she can handle it. She not full time baker yet tapi dah pena masuk TV uolss..ha..kalau nak tanya harga, saiz, warna, delivery semua pls contact her directly. 

nurulhaninahabhalim

Nurul Haninah Ab Halim

 ✉️ WA only 0133456849 (haninah) 
­č嬭čĆ╗friday-sunday most hectic days 
­čÄéPartimeBakers 
­čĆáBased in Dengkil, Sepang


No comments:

Post a Comment